BejelentésObsitos Detektívek Lapja
Navigare necesse est, vivere non est necesse!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Obsitos Detektívek Lapja 2016/1–2. szám

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Olvasók!


Jelentem, hogy napvilágot látott az Obsitos Detektívek Lapjának 2016. évi 1–2. online száma. A hagyományos (nyomtatott) formátum megjelenése a végelszámoló kegyétől függ (hogy értsétek: a kérdés az, megkapja-e a lap annak a pénznek a maradékát, amit az Egyesület Közgyűlése a lapkiadásra anno megszavazott, illetve a miegymások és egyéb kiadások mellett, akad-e a nagy bukszában még néhány tízezer forint).

Ez a lapszám az utolsó, amely – 2016. május 31-i dátummal – az Egyesület égisze alatt jelenik meg. Mint ismeretes, az Obsitos Detektívek Egyesületének Közgyűlése 2016. május 26-án úgy határozott, hogy az Egyesületet megszünteti, és a lap tulajdon-, illetve kiadói jogát szerény személyemre ruházta (azóta vívom szélmalomharcomat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal, akár egy túlsúlyos, modern kori Don Quijote).

Külön köszönet illeti azokat, akik szerzőként, minden ellentételezés nélkül írtak az eddig megjelent lapszámokba, és azokat nem különben, akik, ha nem is támogatták, de legalább nem gátolták főszerkesztői tevékenységemet.

Mérhetetlen hálával tartozom továbbá Keglovicsné Mester Györgyi, dr. Mackó Mária és Őri-Kiss Gyöngyi olvasószerkesztőknek, akik ugyancsak ingyen, ha úgy tetszik elhivatottságból tették a dolgukat. Nélkülük nem sokra mentem volna.

A lapszám a baloldal alján található linkre kattintva olvasható, valamint letölthető.

Kérlek benneteket, hogy ezt a kommünikét szíveskedjetek megosztani. Előre is köszönöm.

Tisztelettel:

Dr. Kovács Gyula [KGyul@]

főszerkesztőKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!